2012. december 1., szombat

Salusa kiegészítése a Fénykereszt 20. üzenetére/1

 
M: Valamit még szeretnél megosztani az emberekkel a földönkívüliekkel kapcsolatban igaz?

S: Igen. Beszéltünk már arról, hogy a jó szándékú csillagtestvérek nem fognak a Földre jönni, mert nem engedélyezett az, hogy felvegyék veletek, emberekkel a kapcsolatot, fizikai szinten. Ezt fejteném ki egy kicsit, mert gondolom sokatok számára nem világos, egyrészről, hogy micsoda dolog ez, hogy ilyesmi tiltva van, másrészt egyáltalán ki jön ehhez, hogy ilyet megtiltson, amikor nem egy olyan esetről hallottatok már, hogy fizikailag is kapcsolatba léptek veletek, számotokra idegen fajok egyedei. Sőt, még nem egy történet szól arról is, hogy a szíriusziak űrhajóikon leszálltak, majd pedig tanították az emberiséget, vagy mostanában aranylemezeket adtak át.

Először is, magát a kapcsolatfelvételt tulajdonképpen senki sem tiltotta meg, nem is tehet ilyet senki, mégis minden értelemmel, és főleg tiszta szándékokkal bíró lény ezt magától is tudja. Először is ehhez ismerni kell titeket, nem is kicsit. Aki akarja, annak persze lehívható minden információ. Ami ebben a dologban lényeges, hogy ismerni kell azt a fajt, akivel felmerül a kapcsolatfelvétel lehetősége. Hangsúlyoznám, hogy nem mindenki ennyire körültekintő, csak az, aki tényleg fejlett, és tiszta szándékokkal bír. Ez igazából dimenzióktól független dolog. Ettől függetlenül, minden szinten van még mit tanulni, nekem is van még mit elsajátítanom, amivel a fejlődésemet elősegíthetem.

De haladjunk sorban. Érkeznek az üzenetek az univerzum minden pontjáról, hiszen minden egyes lakott bolygón élő lényeknek van kollektív tudata. Ez egy olyan információ, ami kisugárzik az éterbe. Ez általában tele van az adott lények elvárásaival, vágyaival, pontos információkkal az adott faj tudatossági szintjéről, és még ezer más dologról. Lehet egyénileg is tekinteni az információkat, vagyis a faj tagjait egyedenként is meg lehet vizsgálni, egészségi állapotát, erőnlétét, mindent meg lehet állapítani, ami csak megállapítható, még az auraszerkezetét, a hangulatait, a gondolatait, érzelmeit, mindent lehet vizsgálni. Tehát ebből az információcsomagból egy egész faj adatait meg lehet tudni, még a lélekszámát is, és azt is, hány lélek tartozik az adott bolygóhoz összesen, ebbe beletartoznak akik éppen megtestesültek, és azok is, akik még nem, vagy éppen befejezték adott megtestesülésüket.

Azt is meg lehet állapítani, hogy a bolygót alkotó istenség ezen inkarnációja, vagyis az adott bolygó maga, milyen fejlett, milyen típusú lényeket képes elviselni. Persze ez a lakói kollektív tudatával nagyon is összefüggésben van, hiszen csak olyan lények képesek megmaradni egy-egy bolygón, amilyen az adott bolygó fejlettsége. Hogy érthetőbb legyen, ezt úgy kell érteni, hogy ami az adott bolygót alkotó istenség adott dimenziójában neki megoldandó feladat, az lesz a rajta élő lényeknek is megoldandó feladat. Ebből aztán lehet több is. Gondolom így már azért érthetőbb a dolog, de mondok egy példát. Ha egy bolygót alkotó istenségnek, mondjuk a megannyi megoldandó feladata közül van 3. dimenziós érzelem is, például szadista és mazochista kicsit a lelke mélyén, akkor, mivel ez egy maximum a 3. dimenzióig vihető érzelem, a harmadik dimenziós megtestesülésén az élőlények valószínűleg ilyenek is lesznek. Ellenben, egy olyan bolygón, ahol ezt a feladatot már rég megoldotta az azt alkotó istenség, nem lesznek képesek megmaradni olyan lények, akik ellenben szadisták és mazochisták. Ilyen egyszerű ez. Ha most belegondoltok, hogy maga az emberiség, a 3. dimenziós Földön milyen, akkor abból következtethettek arra, hogy a Földet alkotó istenség még milyen feladatokat nem oldott meg. Viszont, ha ezeket megoldja magában, lemond azokról a tulajdonságairól, érzelmeiről, amik hátráltatják fejlődését, akkor természetesen megszűnik a 3. dimenziós megtestesülése, és kialakulhat egy 4. dimenziós, vagy már eddig is volt neki egy 4. dimenziós megtestesülése, csak a rajta élő lények nem láttak el addig. Rengeteg megoldandó feladat van, ezért lehetséges, hogy egyszerre egy istenségnek legyen több dimenzióban is megtestesülése.

Térjünk most vissza az emberi kollektív tudatra. Most már tudjuk, hogy ez is egy olyan üzenet, ami kivetül a környezetre, ebben az esetben az egész kozmoszra, dimenzióktól függetlenül, vagyis ez egy transzgalaktikus, interdimenzionális üzenetcsomag. Gondoljatok csak bele, hogy ez mennyire igaz, hiszen mindannyian a Legfelsőbb Teremtő részei vagyunk, Ő alkot mindent, így minden egyes rezdülésünk is az ő rezdülése. Ismeritek azt a mondást, hogy kérj és megadatik. Ez maga a teremtés igéje. Azzal is tisztában vagytok remélhetőleg, hogy teremtőerő birtokosai vagytok. Ez sem megy másként, csak úgy, ha egy nagy energia részesei vagyunk, aki szintén képes önmagát átformálva létrehozni új dolgokat. Tehát, egyénileg sok kis lény vagytok, akik mind azért gyűltetek össze egy bizonyos bolygón, hogy ott megoldjanak néhány speciális feladatot. A kollektív tudat nem más, mint a sok egyénnek és a bolygónak az összege. Ezért hívható le minden információ egyéni szinten is, és kollektív szinten is, nem csak rólatok, de minden egyes bolygóról, csillagról, és azok lakóiról. Remélem, érthetően fejezem ki magam.

Még mindig nem tudjátok, hogy miért nem szabad veletek kapcsolatba lépnünk. Ismeretes egy fontos dolog, ami a szeretet elve. Ebbe beletartozik az is, hogy nem avatkozunk be más életébe, nem akarunk senkit megváltoztatni, csak magunkon dolgozunk, de magunkat, és mindenki mást is elfogadunk olyannak, amilyen. Amennyiben segítséget kér valaki tőlünk, akkor is csak annyit szabad segíteni, amivel nem vesszük el tőle azt a lehetőséget, hogy ő maga oldja meg a saját feladatát, lehet ez információátadás, vagy más is, de fontos, hogy megadjuk neki azt a szabadságot, hogy ténylegesen akar-e saját magán változtatni. Senki, aki a fény és szeretet útján jár nem akar megváltani, megmenteni mást, elvenni a betegségeit, erőszakkal megváltoztatni bárkit. Élni, és élni hagyni. Talán némelyetekben kezd világosság gyúlni, hogy miért nem adhatunk át nektek magasan fejlett technológiát. Pontosan azért nem, mert ez is beavatkozás lenne. Egy, hogy nem vagytok megfelelően fejlett tudatossággal bíró faj ahhoz, hogy ne egymást öljétek meg rögtön, vagy ne a földet pusztítsátok el azonnal, amint egy ilyen technika birtokába kerültök.

És elértünk ahhoz a részhez is, hogy miért nem vehetjük fel veletek a kapcsolatot fizikai szinten. Ha mi most lejönnénk közétek, már attól, hogy az égből szállunk alá, űrhajón, már attól sokan sokkot kapnátok. Amikor azt látnátok, hogy itt is maradunk, egy részetek megpróbálna megölni minket, egy másik részetek pedig elkezdene vallást csinálni körénk. Még a legjobb szándékaink mellett is kénytelenek lennénk valahogyan megoldani azt, hogy ne öljetek meg minket. Ennek a dolognak a megoldása már önmagában, a leghumánusabb módszerekkel is visszataszító jelenség. Még abban az esetben is, ha nem követel emberáldozatot. Akkor sem tudunk mit tenni azzal, hogy sokatok megőrülne, vagy meghalna a nagy pániktól, ami a megjelenésünket kísérné. Tegyük fel, hogy mégis nagy nehezen meg tudnánk veletek értetni, hogy nincsenek rossz szándékaink. Akkor pedig jönne a vallásgyártás a részetekről, hiszen mi elkezdhetnénk veletek megosztani a tudásunkat. Akármennyire is közvetlenül, szeretetteljesen tennénk, akkor is egyértelmű, hogy a szinteltérés miatt egyre inkább felnéznétek ránk. Ebből adódik aztán a rajongás, amiből egyenesen következik a vallásos áhítat, amivel körberajonganátok minket. Természeten a tudatossági szintünk eltérése miatt elvárnátok, hogy mondjuk meg nektek, mit tegyetek, és mit ne, hogy ti is ilyen fejlettek legyetek. Amilyen a jelenlegi tudatossági szintetek, ez egyenlő lenne számotokra azzal, hogy átruháznátok ránk sorsotok alakítását, és ezzel a felelősséget is. Pedig ez nem ilyen egyszerű, a saját életéért mindenki önmaga felelős. Mi nem szeretnénk beavatkozni a ti egyéni fejlődésetekbe.

Tudom azt, hogy a szíriuszi csillagtestvéreink ezt megtették, de ez még attól nem jelenti azt, hogy jól tették. Ez csak annyit jelenet, hogy valószínűleg élvezték, hogy körülrajongjátok őket. Természetesen meg is élik tetteik következményét, most már ők is tudják, milyen az élet a 3. dimenzióban, ahol már nagyon régen éltek ezelőtt. A rengeteg beavatkozás miatt, amit elkövettek, nem csak veletek, de más fajokkal is, megélhetik milyen a másik oldal, amikor ők szorulnak segítségre, még akár olyan áron is, hogy elnyomják őket. A fejlesztő információkat nem így kell átadni. Azért, ha már így letörtem a lelkesedéseteket, mert vélhetően sikerült titeket rávezetnem arra, hogy tiszta szándékú lények, a fejlődéseteket elősegítendő, nem fognak közétek leereszkedni, elmondom, hogyan is tudnátok mégis fejlődni.

Minden egyes lény, mivel a Legfelsőbb Teremtő alkotja, Vele kapcsolatban áll. Amennyiben szellemileg fejlődni szeretne, érdemes a Szeretet törvényszerűségeit figyelembe véve változtatnia magán, a hozzáállásán, miközben elfogadja azt, hogy ő is tökéletes, ahogyan meg lett teremtve, hisz a Legfelsőbb Teremtő része, tehát részesül a tökéletességből. A lényeg itt az, hogy keresse meg mindenki, aki fejlődni szeretne, magában a tökéletesség csíráját, és azt bontsa ki. Vagyis, lépjen kapcsolatba az Isteni Szikrájával. Érezni fogjátok, hogy az út nem kifelé, hanem befelé vezet. Hogy részesei vagyunk mindannyian egy gazdag, és csodálatos energiának, és mindegy, hogy most csak alig pislákol a fény, ha elég kitartóan haladunk a fény felé, egyre erősödni fog. Ebben hiába is kérünk segítséget másoktól, annyira egyedi a saját utunk, hogy némi információt kaphatunk, de az igazi lépéseket magunknak kell megtenni. Senki nem járhatja a mi utunkat, csak mi magunk. És senki sem kényszeríthet minket, hogy az ő útját járjuk, mert az csak az övé, és nem a miénk. Mivel egy a cél, nyilván hasonló irányban haladunk, lesznek hasonló állomások életünkben, de mindezek megélése, átérzése merőben egyedi. A te számodra is mást jelent egy virág, mint az én számomra, de ez így van jól. Én elmondhatom, hogy számomra mit jelent konkrétan egy bizonyos virág, mégsem jelentheti számodra is ugyanazt. Hasonlót lehet, de mégsem teljesen ugyanazt. Én megadom nektek azt a szabadságot, hogy fejlődésetek útját magatok járjátok. Ezért csak szellemi szinten adok át információt, és nem jövök közétek személyesen.

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése