2012. december 1., szombat

Salusa kiegészítése a Fénykereszt 20. üzenetéhez/2

 
S: És itt jön annak a problematikája, hogy ti annyira azt várjátok mégis, hogy majd valaki technológiát ad át nektek, meg tudást. Tudnotok kell, hogy rengeteg iránymutató lélek van köztetek, ők mind képesek arra, hogy fejlődésetekben utat mutassanak nektek, segítsenek titeket abban, hogy rátaláljatok saját utatokra, de az is biztos, hogy járni nektek kell az úton, ők ezt nem tehetik meg helyettetek. Biztos vagyok benne, hogy ismertek ilyen lelkeket. Ők képesek arra, hogy kapcsolatba lépjenek felsőbb tudatukkal, rácsatlakozzanak a Legfelsőbb Teremtő tudatára, kicsit magasabb szinten, mint azok, akik még a tudatosodás elején járnak, így magasabb szempontokból is szemlélhetik a történéseket, nagyobb összefüggésekben tudnak gondolkodni. Hogy ezen képességeiket hogyan használják, az pedig az ő felelősségük. Valószínű, hogy szívesen mutatnak irányt annak, aki kéri.

Így láthatjátok, hogy a fejlődésetek kulcsa bennetek van, akik segíthetnek, hogy erre rátaláljatok, ha mégsem menne egyedül, köztetek járnak. Nincs szükségetek innentől kezdve arra, hogy idegen fajoktól kapjátok meg azokat az információkat, amik alapból is bennetek vannak.

Elmondom azt is, hogyan működik a teremtés. Először, ha van egy kívánságotok, akkor biztos, hogy úgy próbáljátok megvalósítani, vagyis a Legfelsőbb Teremtő megvalósítani, hogy a közvetlen környezeteteken belül meg tudjon oldódni. Ha szükségetek van némi ételre, akkor valószínűleg lesz, aki megszán titeket, és ad egy falat kenyeret, ezért nem kell a Marsra utaznotok. Ellenben azt a kérést, hogy ti azt akarjátok, hogy idegen fajok képviselői szálljanak a Földre, és adjanak át nektek technológiákat, buktassák meg kormányaitokat, vegyék kezükbe életetek irányítását, ez már egy olyan kérés, ami meghaladja közvetlen környezeteteket. Nem is lehet olyan egyszerűen teljesíteni. Ez már hosszasan halad az éterben, míg valaki fel nem fogja szenzorai segítségével. Azok a lények, akik magasan fejlettek, csodálkoznak, hogy ti miért szeretnétek ilyet, akik pedig nem elég magasan fejlettek, azok kapnak az alkalmon, mert szívesen segítenek nektek abban, hogy megmondják mit kell tennetek ahhoz, hogy nektek jó legyen. Hogy mi az, ami nektek jó, az is adott, ti elsősorban a fizikai megtestesülésetekben akartok maradni, ezen tudatotok szerint, vagyis, ahogy most fogalmaznátok, életben akartok maradni. Hát ezt éppen kegyesen tudják is biztosítani. Képesek fejlett fegyvereikkel a ti fegyvereiteket kiiktatni, kormányaitokat megdönteni, és elhozni a számotokra egy olyan szép új világot, amiben nem kell gondolkodnotok azon, hogy mit tegyetek és mit ne, mert megmondják nagyon szívesen, hogy mit gondolhattok, mit érezhettek, mit tehettek, ha életben szeretnétek maradni. Ez az ok és okozat, az, hogy ezt várjátok, az ok, az okozat pedig jön, mert amit kértek, megadatik. És mivel a tudatosságotok szintjét erősen mutatja, már az is, hogy egyáltalán ilyen kérésetek van, ahelyett, hogy a szabadságra vágynátok, hogy senki ne mondja meg mit kell tennetek, mert azt ti tudjátok magatoktól is, így erről az alacsony tudatossági szintről fog jönni a segítség is. Nem is jöhet máshonnan, mert aki magasan fejlett tudattal rendelkezik, az nem fog beleszólni a fejlődésetek menetébe, mint azt már mondtam. Ha viszont alacsony tudatossági szintű lények jönnek el hozzátok, olyanok, akiket a fentiek alapján megérdemeltek, akkor bizony abban nem lesz köszönet.

Természetesen az lesz majd a reakciótok, hogy ti ezt nem így gondoltátok. Persze, de mégis ezt kértétek. Itt jön az, hogy az valósul meg, amiért igazán tesztek is. Ha megvizsgáljátok, egész életetekben azért tesztek, hogy mindig legyen, aki megmondja, hogy mit tegyetek. Ha ez nem így lenne, nem néznétek TV-t, nem olvasnátok újságot, nem vásárolnátok teljesen fölösleges dolgokat, amik csak azért kellenek, hogy a szomszédnak, vagy akárkinek dicsekedhessetek vele, nem cserélnétek le régi autóitokat, mobiltelefonjaitokat, mert van már újabb is, vagy mert nem annyira menő, mint más emberé. Nem akarnátok, hogy politikusok és egyéb hatalmi szervek irányítsák életeteket, mondják meg nektek, mi a törvényes, mi nem, mert a Szeretet pontosan diktálja, mi az, ami a Fény felé vezet, és mi az ami a Fénytől a sötétség felé visz. Nem akarnátok filmsztárokra hasonlítani, meg modellekre, nem a külsőségek érdekelnének titeket, hanem az igazi, belső értékek. És azok az értékek sem azért, hogy elmondhassátok, hogy mennyire fejlettek vagytok ettől, hanem egyszerűen csinálnátok a dolgotokat, és nem engednétek, hogy abba bárki belekontárkodjon. Ha kell, tanácsot kérnétek, de nem mások tanácsaitól, és tanácsain függnétek.

Aki egy kicsit is képes tisztán látni, vagy őszintének lenni önmagához, az felfogja amit itt elmondtam. Ők valószínűleg meg is fognak menekülni egy esetleges megszállás elől, és magasabb tudatosságú dimenzióban folytathatják életüket. De ők azt is tudják, hogy halál nincs, csak élet. Nincs kezdet és vég, nincs kiindulópont és végcél. Ők tudják, hogy minden egy. Nem csak hallottak erről, hanem tapasztalták, belső tudásuk van mindezekről. Akik ellenben nem ennyire fejlettek, megtapasztalják, hogy bizony amit kérsz megadatik, akkor is, ha nem vagy képes felmérni, hogy biztosan jó-e az neked, amit kértél, így nagyon körültekintően érdemes csak bármit is kérni.

Röviden ennyit szerettem volna nektek elmondani, kiegészítésül a Fénykereszt erről szóló üzenetéhez.  

Forrás: www.uzenetekazeterbol.blogspot.com

8 megjegyzés:

  1. : http://the2012scenario.com/2012/11/salusa-on-life-after-ascension/

    VálaszTörlés
  2. http://kristalyhang.wordpress.com/2012/11/28/fgf-salusa-2012-11-23/

    VálaszTörlés
  3. Kedves Angel!
    És még pár gondolat: lebuktattad magad, hogy fraktál artist néven is próbáltál kötekedni, sikertelenül... Nem kellene olyan információkba belekötni, amelyek nem szerepelnek ezen a blogon, például, hogy lesz három nap sötétség. Nálunk ilyet nem olvahattál... ellenben például Dombi Katalin blogjain igen... Ahogy az éverzredek óta magadba fojtott tudást :))) magadba tudtad tartani, a kötekedéssel is megpróbálkozhatnál... Az építő kritika hiteles adatokon alapul, nem köpködésen.
    "kötekedem tehát vagyok?..."
    Javaslom kezeltesd magad... Ja, és kitettük csak a te kedvedért a számlálót... Látszik milyen lelkesen olvasod e oldalakat...

    VálaszTörlés
  4. Kedves Angel!

    Az önmagadban lévő káosz és félelem úgy tűnik rettegéssel tölt el, és a belső feszültségedet rajtunk próbálod meg kitölteni. Az önmagadal való vita pedig nem erre a blogra való, ezért töröltem ki a bejegyzéseidet,mert ez már beteges. Ide értelmes és intelligens emberek hozzászólását várjuk. Az építő kritikát pedig eddig is elfogadtuk. Amenyiben valaki véleményt formál, intelligens ember sajátjaként illő, hogy valós, információkon alapuló alternatívája legyen. Egyébként nem más,mint kötekedés.
    Sokszor leírtuk, hogy az üzenet annak szól,aki érti. Senkinek nem kötelező elfogadnia. Ha te nem érted, és nem tetszik a belevetített tükörkép, az a te dolgod, és problémád. Nem tartozik senkire. A válaszokat mindenkinek elsősorban saját magában kell megtalálnia. Mi csupán irányt mutatunk annak akinek ez megfelel. Aki ténylegesen a fény és a szeretet útján jár, és fejlődik, nem fél semmilyen történéstől, megszállástól, mivel tudja, érzi, hogy biztonságban van, és csak a tettei következményeivel néz szembe mindenki. Aki szeretetel fordul a környező világ felé, azt kapja vissza. Aki nem, az pedig ő dolga és sorsa... Mi szeretettel tekintünk rád is, és ebben az is benne van, hogy nem fogunk hazudni és félrevezető információkat leírni, mert egyeseknek, köztük neked az tetszene. Sem a jelen világ történéseiről, sem az belőled kisugárzó energiák külső megnyilvánulásairól. És bárkire rápillant az ember,hogy lássa, mi motiválja a másikat, az nem belenyúlás. A lélekenergiák kisugárzásában minden benne van. Különbség, hogy ki milyen mélységéig képes azt érzékelni. Ki csak a felszínt érzi, ki a lélek magig. Ettől csak az fél, akinek takargatnivalója van...
    A szeretet nem más, mint a Legfelsőbb Teremtő lényege, eszenciája, amiben minden benne találtatik, még a szembesítés is. Ezt tapasztalja egyre inkább az emberiség. A Föld el van árasztva szeretettel, sokkal magasabb rezgésűvel, mint bármikor, és ez mivel benne található a fény is, megvilágítja ami a sötétben eddig elrejtésre került. A sötét oldala azoknak, akik még nem határozták el, hogy a fény és a szeretet útját választják. Nekik ott a másik út, ami visszafelé vezet alacsonyabb rezgésű dimenziók felé. A nem döntés is döntés... Ennek megnyilvánulásai, a harag, a félelem, mindenáron való kötekedés stb.
    Mindenki maga dönti el, mit sugároz ki érzéseivel, viselkedésével, másokhoz való viszonyulásával, és bevállalja-e az árát...
    Mert mindennek "ára " van, amit előbb utóbb fizetni kell... Szeretet, vagy más...

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te tényleg beteg vagy... De keress csak tovább, ha ez neked ekkora örömet okoz, mert nem talált... A tizenkettedik dimenzióban megtalálsz...:)))

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés